Skip to content

Helgeland med SAS

Helgeland med SAS_04

Med SAS nordover til Bodø for å ta Nordlandsekspressen ned igjen til Sleneset.

I mai var toppene fremdeles dekket av snø. Med klarvær ble det da enda enklere å skjelne hva en så mot det blå havet. Som et 3D-kart. Fantastisk!

På bildene ser vi blant andre Syv Søstre og Dønnamannen, Tomma, Lovund, Træna, Lurøy, Ranfjorden, Sjona, Aldra, Strandtindan, Pollatindan, Rødøy, Telnestinden, Melfjorden, Nordfjorden, Holandsfjorden med Engabreen og Helgelandsbukken, Åmnøya, Bolga, Meløy, Glomfjorden, Høgstjerna og Høgnakken ved Inndyr, Fugløya og før innflyving til Bodø Lofotveggen over Vestfjorden. Så gjenstår bare den flotte sjøreisen med NEX-en, hvor en ser de samme panoramaene fra havflatenivå.

Snakk om reise!

Quiz:

  • Sett navn på toppene!
  • Sett navn på fjordene!

helgeland-med-sas_01

Picture 1 of 22

 

Comments are closed.