Skip to content

Padletur Trolløya

Trolloya padletur_06

Dette er vår beskrivelse av padleturen rundt Trolløya, sør på Solvær. En av våre favoritturer!

Den går innaskjærs i le hele veien, har flotte rastemuligheter, og utsikten er formidabel hele veien! På Trolløya kan du strekke på beina og få en fin fottur.

Bildene viser hva vi så underveis en ettermiddag med blå himmel og lett bris fra nord rett før St. Hans. Vi gikk først i land i naturhavnen vest for det vakre, falleferdige huset på øya. Da vi hadde nytt blomsterprakten og utsikten padlet vi rundt sørspissen og fant en fantastisk lagune med hvit sand. Vi padlet rundt og fikk en herlig lunsj helt i le der inne. Da floa kom kunne vi gå direkte gjennom og ut på andre siden. På vei tilbake gjorde vi strandhugg sør på Gammholmen, før vi igjen hadde en drikkepause i den trange passasjen sør på Fanøya.

Ruten vi har beskrevet går fra Moflag og er 14,5 km. Du kan selvsagt variere denne i det uendelige etter vær, erfaring og form.

trolloya-padletur_01

Picture 1 of 16

Comments are closed.